BOTOSANI BEST FORUM
Botosaniul Tau Stii.Descoperi.Intelegi. www.Botosani.3xforum.ro
Lista Forumurilor Pe Tematici
BOTOSANI BEST FORUM | Reguli | Inregistrare | Login

POZE BOTOSANI BEST FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
andrum94
Femeie
24 ani
Galati
cauta Barbat
27 - 80 ani
BOTOSANI BEST FORUM / Publicitate / Energetix -Bijuterii magnetice: beneficii maxime la preturi accesibile Moderat de ciprian_18xxl
Autor
Mesaj Pagini: 1
Voichita
Bagator de seama

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1
Prezentarea produselor Energetix

Produsele Energetix oferă celor care le folosesc şansa de a-şi îmbunătăţi sau de a-şi păstra sănătatea prin intermediul magneto-terapiei.
Magneto-terapia este înainte de toate o terapie naturală, fără procedurile complexe sau complicate ale tratamentelor medicale obişnuite. Este cea mai simplă, cea mai ieftină, cea mai nedureroasă şi cea mai sigură terapie cunoscută. Magneto-terapia nu este un medicament. Singurul instrument care se foloseşte este magnetul. Nu este nici o magie: câmpul magnetic creat de magnet în corp trece fără nici un pericol prin piele, ţesuturi şi oase.
Medicina modernă şi magneto-terapia pot lucra împreună. Cele două metode nu se exclud. Magneto-terapia ajută la accelerarea proceselor de vindecare şi măreşte calitatea somnului fără nici un efect secundar negativ. Folosită independent sau împreună cu tratamentul clasic, terapia magnetică este foarte eficace pentru îndepărtarea disconfortului datorat durerilor musculare şi inflamaţiilor făcând din acesta o alegere excelentă pentru oricine. În acelaşi timp acţionează pozitiv asupra întregului sistem imunitar, vasodilatând arterele capilare şi ajutând la descreşterea coagulării sângelui.
Este dovedit că atât electromagneţii cât şi magneţii permanenţi sunt deosebit de eficienţi în reînnoirea energiei şi îmbunătăţirea funcţiilor sistemului imunitar, şi prin aceasta ei au o acţiune recunoscută în multe boli şi dureri, cum sunt: artrita, durerile de spate, durerea în articulaţii, accidentele în sport, o circulaţie proastă a sângelui, lipsa de energie, etc.

Importanţa magnetismului în viaţa noastră.

Este binecunoscut faptul că Pământul este cel mai mare magnet din apropierea noastră. Toate organismele vii se află sub influenţa magnetismului Pământului. Slăbirea câmpului magnetic are efecte cert nefavorabile, deoarece fără acesta viaţa nu ar putea exista în forma actuală pe planeta noastră. Câmpul magnetic al Pământului acţionează ca o umbrelă care ne protejează de radiaţiile cosmice nocive, cum ar fi cele solare. Fără acest câmp, ar fi afectate proteinele şi acizii nucleici, care poartă în structura lor întregul mesaj referitor la fiecare dintre noi, şi întreaga lume, aşa cum o cunoaştem acum, ar dispărea sau s-ar modifica genetic.
Magnetismul menţine echilibrul în galaxie. Magnetismul galactic acţionează şi asupra lumii vii de pe Pământ.
Faptul că expunerea la câmpul magnetic terestru joacă un rol principal în ceea ce priveşte starea sănătăţii noastre a fost confirmat atunci când primii astronauţi s-au întors bolnavi din spaţiu. Problemele de sănătate erau afecţiuni apărute din cauza carenţei de calciu şi alte minerale, conducând la dereglări metabolice şi simptome precum melancolia, depresia gravă, somnolenţa, diverse dureri. Starea lor a fost explicată rapid prin absenţa magnetismului terestru, iar problema s-a rezolvat imediat atunci când NASA a instalat magneţi în staţiile şi pe navele cosmice.
Din nefericire, cercetătorii au demonstrat cu dovezi geologice micşorarea câmpului magnetic al Pământului cu 50% în ultimii 500 de ani, el măsurând în prezent aproximativ 0,5 Gauss.
Oamenii care trăiesc în case la curte beneficiază de binefacerile naturii precum şi de un câmp magnetic mai bun, ştiut fiind faptul că orice casă din cărămidă nu reţine şi nu împiedică magnetismul. Orăşenii, trăind în blocuri, beneficiază de o intensitate a câmpului magnetic mult mai redusă, datorită fierului beton, decurgând de aici o serie de consecinţe nefaste asupra organismului.
În plus, magnetismul terestru se poate reduce sau ecrana din cauza unor elemente perturbatoare din mediul înconjurător, micşorându-se astfel şi acţiunea acestui magnetism asupra organismului nostru, fapt care duce la apariţia unor simptome cum ar fi : durerile de cap, oboseala, dereglări de circulaţie, etc.
Cu cât tehnologia e mai prezentă în jurul nostru, cu atât scade câmpul magnetic. Aceasta se datorează “smogului electronic” : curent alternativ, aparatura electronică, undele radio şi TV, monitoarele calculatoarelor, telefoane mobile, lumini fluorescente, aparate de uz casnic şi multe alte surse asemănătoare.
Prin folosirea produselor magnetice putem să compensăm parţial sau să micşorăm aceste efecte negative.
Dintre tipurile de magneţi permanenţi cel mai folosiţi sunt:
Magneţii de ferită care se obţin prin presarea prafului de ferită într-o bară, prin utilizarea unei prese puternice la temperaturi înalte
Ferita de bariu este o legătură de bariu şi fier
Ferita de stronţiu este o legătură de stronţiu şi fier
Magnetul de neodimiu este cel mai puternic tip de material magnetic. Este compus dintr-un amestec al unui element rar, neodimiul, cu fier şi puţin bor. Fiind foarte scump, se toarnă doar pe suprafeţe mici.
Magneţii de neodimiu se folosesc cel mai des la bijuterii, pentru că dau cea mai mare putere a câmpului magnetic, chiar la dimensiuni mici şi îşi pierd 1% din putere la suta de ani.
Este magnetoterapia o tehnică recentă ?
De-a lungul secolelor, s-a descoperit că în multe culturi, incluzând China antică, Grecia şi Egiptul, se aplicau magneţi pentru a îndepărta durerea şi alte simptome. Oricum mărimea şi greutatea magneţilor existenţi la acea vreme, făcea dificilă utilizarea lor. Astăzi, magneţii foarte mici şi puternici  au condus la aplicarea terapiei magnetice moderne, utilizată astăzi de 120 milioane de oameni din toată lumea.
Acum sute de ani, indienii aveau obiceiul de a dormi cu capul către nord şi de a ţine post în zilele cu lună plină. Aceste obiceiuri antice îşi au explicaţia lor: câmpurile magnetice care străbat Pământul au un impact major asupra organismelor vii. În acelaşi timp, corpul nostru este investit cu magnetism. Cel mai puternic câmp magnetic este creat de creier în timp ce dormim şi dormitul cu capul îndreptat către nord facilitează trecerea câmpului magnetic al Pământului prin corpul nostru. Obiceiul de o posti în zilele cu lună plină şi-a găsit o explicaţie logică în timpurile noastre. Pe timpul lunii pline, fluidele sunt transportate mai rapid prin corp, astfel că un post ajută la echilibrarea nivelului lichidelor din corp.
Se pare că şi egiptenii erau familiarizaţi cu puterea vindecătoare a magneţilor, deoarece îi foloseau pentru conservarea mumiilor. Legenda spune că regina Cleopatra purta un magnet pe frunte, pentru a-şi menţine frumuseţea şi şarmul.
In secolul al 16-lea magneţii au devenit obiect de studiu ştiinţific. Un alchimist - fizician suedez, Paracelsus, a fost acela care a demonstrat puterile vindecătoare ale magneţilor în diferite boli.

Bine de ştiut

Ca şi în cazul tratamentelor medicamentoase, dozajul este hotărâtor pentru eficacitatea tratamentului magnetic. Câmpurile electromagnetice puternice, ca cele prezente în apropierea apelor puternic poluate, pot provoca diferite afecţiuni. Câmpurile magnetice slabe, pulsatorii, dimpotrivă, stimulează procesele de ameliorare a stării de sănătate.
Atenţie ! Dacă există probleme serioase de sănătate, cel mai bine este să consultaţi medicul!
Oricine poate folosi magneto-terapia, cu excepţia:
Femeilor însărcinate, deoarece nu se cunoaşte cum acţionează forţele magnetice asupra fătului
Pacienţilor care poartă pacemaker, sau orice implant electro-medical

Cum se aplică magneto-terapia ?

Neiniţiaţii cu greu pot crede că un magnet fix, minuscul, cât un punct, poate produce o acţiune puternică prin câmpul său energetic. Magneţii mici se aplică pe anumite puncte şi zone în care câmpul magnetic acţionează în mod optim.
Zonele strategice de aplicare sunt următoarele:
Încheietura mâinii
Gâtul
Abdomenul (vintrele)
Aceste 3 zone sunt pline de câmpuri pline de vase sanguine majore. Acţionând asupra lor, acţionăm asupra întregului sistem circulator.
Aplicarea magneţilor pe aceste zone nu presupune cunoştinţe medicale. Prin purtarea de brăţări, coliere, cercei, se acţionează extrem de eficient asupra circulaţiei sanguine. În plus, magneţii sunt sub forma unor bijuterii cu design frumos.
Prin purtarea lor se creează un mic curent electromagnetic în organism.
Orice impuls nervos în corpul nostru se transmite printr-un curent slab, pe care îl produc singure celulele organismului nostru. Fiecare din cele 70 miliarde de celule din corpul nostru conţine particule electropolarizate (ioni), care reacţionază la aceşti curenţi. În cazul îmbolnăvirilor sau al rănirilor, aceşti curenţi nu mai circulă corect şi ionii încărcaţi pozitiv se deplasează în zona afectată, cauzând durere şi sângerare. Pentru a se însănătoşi zona afectată trebuie să se refacă încărcătura negativă naturală. Pentru a fi eliminate durerea şi inflamarea trebuie să se elimine ionii pozitivi şi să se transfere oxigenul şi nutrienţii spre acea zonă. Câmpurile magnetice vin să corecteze acest neajuns. Alimentarea ţesuturilor se îmbunătăţeşte, iar prin acţiunea câmpurilor magnetice se pot chiar regenera.
Aplicarea unui câmp magnetic într-o zona afectată o va ajuta să îşi refacă echilibrul electromagnetic normal. Câmpul magnetic relaxează atât vasele capilare cât şi muşchii şi ţesuturile din jurul vaselor capilare, permiţând un aflux mărit de sânge în zonă. Mai mult oxigen şi nutrienţi sunt transferaţi zonei afectate, în timp ce durerea şi inflamaţiile sunt mult mai eficient eliminate. Acest proces reface echilibrul normal electromagnetic al zonei, îndepartând durerea şi inflamarea şi accelerând vindecarea.
Milioane de oameni din toată lumea folosesc efectele pozitive ale magneto-terapiei, care duc la : - îmbunătăţirea stării generale a organismului;
- reducerea şi îndepărtarea durerilor;
- calmarea nervozităţii, a stresului şi a depresiilor;
- ridicarea nivelului energetic al întregului organism;
- irigarea mai bună a sistemului circulator periferic.

Bijuteriile Energetix la cele mai înalte standarde

Bijuteriile cu magneţi Energetix sunt placate cu aur sau rodiu de cea mai înaltă calitate.
În urma cercetărilor ştiinţifice asupra rodării în timp şi durităţii auririi, s-a stabilit un standard de 18 karate pentru aurul folosit la aurire şi 1 micron grosimea stratului de aur.
Structura întregului strat de acoperire este creată şi proiectată cu scopul de a da strălucire, duritate şi rezistenţă la rodare.
Alte metale folosite pentru realizarea bijuteriilor Energetix sunt: cupru pur, argint 925, oţel pur.
Cea mai mare parte din bijuteriile cu pietre conţin cristale austriece de cea mai bună calitate, de la firma de renume mondial Swarovski din Wattens; alte bijuterii, cum ar fi cele din argint, conţin zirconiu cubic.
Întreaga colecţie beneficiază de protecţie împotriva efectelor alergice produse de nichel.
În Uniunea Europeană este în vigoare o directivă pentru protejarea a 10% din populaţie, care este alergică la contactul pielii cu nichelul. Produsele Energetix se conformează total directivei menţionate, suprafeţele pe care nichelul apare în mod obişnuit fiind tratate tehnic corespunzător, astfel încât metalele utilizate, mai ales cele care vin în contact cu pielea, sunt complet inofensive.
Puterea magnetică a magneţilor tuturor bijuteriilor Energetix este garantată pe viaţă. Se folosesc magneţi de neodimiu, care dau cea mai mare putere a câmpului magnetic, şi chiar la dimensiuni mici îşi pierd doar 1% din putere la suta de ani.
Colierele, cerceii şi brăţările conţin în general doi magneţi de neodimiu de foarte bună calitate, iar pandantivele – unul.
Elementele magnetice sunt proiectate pentru utilizare pe viaţă la o putere a câmpului magnetic între 800 şi 1400 Gauss. Polul nord al magnetului este orientat spre corp.
Efectele bijuteriilor cu magneţi Energetix au fost verificate la Institutul pentru Testări Biologice din Gräfelfing, cu ajutorul unui microscop specializat, obţinându-se rezultate semnificative după purtarea unei brăţări magnetice pentru mai puţin de o lună.
Conform rapoartelor unei cunoscute firme europene de cercetări în marketing, în lume s-au vândut peste 14 milioane de brăţări magnetice. Aceste cifre dovedesc că bijuteriile au efecte pozitive şi că, mulţumiţi fiind, clienţii recomandă aceste produse prietenilor, colegilor şi membrilor familiilor lor.

Domenii de aplicare a magneto-terapiei

1.Aparatul cardiovascular

Organismul uman este format din aproximativ 70 miliarde de celule, organizate în unităţi statice. Singurul element mobil este sângele, care circulă prin tot organismul, hrănindu-l şi curăţându-l în acelaşi timp. Astfel se realizează un schimb de materii cu celulele la care ajunge sângele: sângele aduce oxigen şi elemente nutritive şi transportă de acolo dioxidul de carbon, materiile nefolositoare şi toxinele.
Sângele circulă cu o viteză incredibilă: o moleculă de sânge face drumul de la inimă la arterele mâinii şi înapoi în numai un minut. Câmpul magnetic măreşte capacitatea organismului de a îmbunătăţi circulaţia sanguină. Sub influenţa lui, sângele se polarizează, iar ionii (particulele electropolarizate prezente în celulele din corpul nostru) sun respinşi de magnet şi circulă mult mai repede. Fierul se mişcă mult mai repede, iar polaritatea se transferă asupra membranelor celulelor, care devin permeabile, în special pentru calciu şi sodiu. Toate acestea duc la accelerarea transferului de materii, adică la îmbunătaţirea metabolismului.
Hemoglobina, care transportă oxigenul în circuitul arterial, îşi măreşte viteza sub acţiunea câmpului magnetic, iar oxigenul ajunge mai repede de la plămâni la celulele unde se produce schimbul de gaze (oxigenul în schimbul dioxidului de carbon).
De reţinut : Magnetul accelerează circulaţia fără a mări tensiunea !
Viteza mai mare permite sângelui să ajungă mai repede la celule, aducând oxigen şi elemente nutritive, accelerând activitatea celulară, metabolismul şi apoi revenind la inimă şi plamâni prin sistemul venos. Viteza mărită permite sângelui să treacă şi prin vasele de sânge periferice, foarte mici. Se irigă astfel mai bine sistemul periferic şi se elimină sau se reduce răceala mâinilor şi a picioarelor. La persoanele carea au tensiune mică, acţiunea magnetică nu micşorează tensiunea.

2. Ameliorarea durerilor

Este cunoscut faptul că toate durerile reacţionează la câmpuri magnetice, indiferent de cum sunt acestea generate. În mod clar, forţele magnetice anesteziază partea sistemului nervos vegetativ care transmite durerea, astfel că durerea se micşorează considerabil.
Dacă aveţi dureri de ceafă şi umeri purtaţi bijuterii magnetice şi durerile vor dispărea. Cum se întâmplă acest lucru ?
Cu ajutorul mini-magneţilor se formează un câmp magnetic slab, dar constant. Acesta acţionează asupra muşchilor în profunzime, restabilind şi optimizând procesele organice care au loc la acest nivel. Tensiunile se micşorează şi durerea dispare, absolut fără nici un medicament şi fără reacţii secundare sau adverse. În acelaşi mod se petrec lucrurile şi în cazul migrenelor, durerilor de cap, durerilor menstruale.

3. Succesul în cazul fracturilor grave de oase

Procesul de ameliorare prin acţiunea câmpului magnetic este remarcabil în cazul fracturilor grave de oase. În cazul unor fracturi de acest gen, adesea, o parte a ţesutului vătămat moare, ceea ce ridică probleme serioase în vindecare.
În oase există curenţi electrici care au un rol important în construcţia, întreţinerea, organizarea şi întărirea celulelor. În cazul fracturilor, partea ruptă a osului se află în stare de repaus şi nu există curenţi care se formează prin mişcare, ceea ce îngreunează procesul de vindecare. Câmpurile magnetice pulsatorii, care acţionează din exterior, creează aceşti curenţi într-un anumit fel, stimulând astfel vindecarea osului. În acest mod, fractura nu numai că se vindecă mai repede, dar şi structura celulelor se reface.
Terapia cu magneţi acţionează pozitiv în cazul vindecării accidentelor sportive (leziuni, rupturi de ligamente), entorse, inflamări ale încheieturilor, boala Parkinson. În plus, puterea magnetului curăţă şi cicatricele rănilor.

4. Reumatism

La reumaticii care suferă de inflamaţii puternice ale încheieturilor, terapia cu magneţi poate stimula secreţia de cortizon, care împiedică procesele inflamatorii.

5. Artroza

PST (terapia cu semnal magnetic pulsatoriu) este utilă înainte de toate persoanelor care suferă de artroză. În cazul acestei boli se formează un cheag de ţesut la încheieturi (chiar şi la încheieturile de la nivelul coloanei), ceea ce dă dureri puternice.
PST stimulează restructurarea ţesutului şi regenerarea masei de ţesut pierdute, ameliorând astfel durerile. Terapia cu semnal magnetic pulsatoriu, după cum susţin oamenii de ştiinţă din SUA, funcţionează pe baza impulsurilor magnetice care se creează din curent continuu, spre deosebire de terapia care se bazează pe curent alternativ. Impulsurile de curent continuu îndepărtează în primul rând disfuncţionalităţile ţesuturilor, şi de aceea sunt potrivite pentru vindecarea defectelor degenerative ale încheieturilor.

6. Artrita

Cercetări recente au arătat că artrita poate fi ameliorată şi tratată mult mai eficient cu ajutorul oligoelementelor, mai precis cuprul şi zincul.
Cuprul prezent în organismul uman , în cantităţi mici, ajută împotriva infecţiilor, fiind implicat în formarea celulelor roşii ale sângelui şi sprijinind asimilarea fierului, care este indispensabil în funcţionarea organismului.
Combinaţia dintre o brăţară de cupru şi magnet produce un dublu efect: cuprul din brăţară este dizolvat prin transpiraţie, rămâne pe piele şi de acolo este absorbit în fluxul sanguin, în timp ce magnetul îmbunătăţeşte circulaţia, rezultând o mai bună distribuire a cuprului (care are proprietăţi inflamatorii) în organism.

7. Boala Parkinson

Magneţii cu câmp pulsatoriu sunt de ajutor persoanelor care suferă de această maladie, având un efect de minimizare a problemelor de mişcare şi de mărire a capacităţii de concentrare .

8. Magnetul acţionează asupra bacteriilor

Organismul nostru funcţionează cel mai bine atunci când toate nivelele (celule, ţesuturi, organe) sunt în permanenţă menţinute în stare alcalină (bazică, precum şi în condiţiile unui aport ridicat de oxigen.Toate infecţiile, rănile, durerile sau bolile produc acizi care micşorează aportul de oxigen în organism.
Câmpul magnetic negativ indus de magnet:
ajută organismul în lupta împotriva bolilor cauzate de viruşi, bacteri, bacili
(Viruşilor şi bacteriilor nu le place oxigenul şi preferă mediile acide!)
- ajută organismul în lupta împotriva leziunilor, prin aportul de oxigen şi de elemente nutritive în celulele organismului
funcţionează ca antibiotic, micşorând aciditatea şi alcalinizând (micşorând PH-ul) ţesuturile şi celulele
calmează funcţiile supraîncărcate electric ale creierului: insomniile, depresiile, hiperactivitatea, problemele de comportament
acţionează asupra glandelor care produc melatonina. Melatonina este un hormon care micşorează stresul şi stimulează somnul, multe medicamente bazându-se pe melatonină.

Magneţii permanenţi îşi exercită influenţa asupra organismului uman şi prin acţiunea asupra sistemului nervos neurovegetativ şi a sistemului endocrin. Astfel, cercetări recente au descoperit că glanda pineală (hipofiza, sau creierul endocrin) este responsabilă de producerea melatoninei şi enzimelor necesare pentru imunitate, oxidare, funcţionarea metabolismului în general. Obişnuinţa ciclică a somnului şi trezirii este reglată prin câmpuri magnetice permanente de aceeaşi intensitate ca şi câmpul geomagnetic.
Deoarece glanda pineală guvernează toleranţa la stres şi producerea de antioxidanţi care ajută la controlul asupra efectelor negative ale radicalilor liberi, care cauzează bolile degenerative şi îmbătrânirea, magnetismul poate îmbunătăţi foarte mult reglarea glandei pineale, ajutând compensarea întreruperii naturale şi artificiale a expunerii la câmpurile geomagnetice naturale.

Recomandări

Se recomandă purtarea brăţării cu magneţi pe partea interioară a încheieturii, mai aproape de artere şi vene.
Dacă purtaţi brăţara la încheietura mâinii stângi, acţionaţi asupra altor meridiane decât dacă o purtaţi la mâna dreaptă.
Astfel se explică de ce brăţările magnetice nu ameliorează doar durerile locale, dar sunt , de asemenea, eficiente şi în cazul migrenelor, durerilor de spate sau ceafă.
Colierele magnetice acţionează asupra a 8 până la 12 meridiane. Colierele sunt eficiente pentru persoane care suferă de dureri de spate, ceafă sau umeri, de dureri de cap, de migrene, deoarece îmbunătăţesc circulaţia sângelui la nivel cranian.
Multe persoane simt primele efecte pozitive în decurs de căteva zile. Alţii încep să constate schimbările după 2 sau 3 săptămâni. Lucrurile stau diferit de la individ la individ.
Bijuteriile se pot purta neîntrerupt, zi şi noapte, sau se pot purta numai în timpul zilei. Multe persoane nu dau jos bijuteriile niciodată. În plus, persoane diferite vor reacţiona diferit la magneto-terapie. Singuri trebuie să găsiţi varianta la care reacţionaţi cel mai bine.
Nu este neapărat necesar ca bijuteriile să fie în contact direct cu pielea. O brăţară se poate purta mai largă la încheietură, deoarece magneţii folosiţi la realizarea bijuteriilor sunt suficient de puternici şi inflenţează circulaţia sângelui şi de la o distanţă de câţiva milimetri de piele.
Există cazuri foarte rare de persoane care simt o uşoară greaţă, stare care încetează imediat dacă bijuteriile sunt purtate numai în cursul zilei.
Unele brăţări (fără pietre sau zirconiu, care sunt dintr-o bucată, nelipite) se pot purta şi la baie, sau duş. Nu este indicat să se pună în contact cu apa bijuteriile cu cristale lipite. Nu se recomandă purtarea bijuteriilor în piscină (datorită apei clorinate), în mare (datorită sării), pentru că stratul de aur sau rodiu se poate deteriora.
Dacă sunteţi plini de energie şi în forma cea mai bună, dacă nu aveţi simptome deosebite, atunci nu veţi percepe nici o schimbare, însă preventiv puteţi purta acest gen de bijuterii.
Magneţii folosiţi la produsele Energetix au o putere de aproximativ 1200 Gauss (afară de cazurile în care este specificat altfel), iar polul nord este orientat către corp. Această valoare este considerată optimă. Experienţa a arătat că la multe persoane, magneţii de putere mare pot duce la apariţia unor senzaţii neplăcute, a unei strângeri uşoare .

Efecte secundare interesante

Majoritatea persoanelor care înainte se plângeau de oboseală şi de lipsă de energie, după câteva zile de purtare permanentă a bijuteriilor magnetice, au declarat că nivelul energetic li s-a ridicat şi oboseala s-a redus.
Unii oameni observă apariţia unor vise intense. Dacă visele sunt într-adevăr foarte puternice şi vii, este mai bine să nu se poarte bijuteriile în timpul nopţii.
Alte persoane, după câteva săptămâni de purtare a bijuteriilor, dintr-odată nu mai pot să doarmă, pentru că se simt pline de energie şi pur şi simplu nu le e somn. Şi în acest caz e mai bine să se îndepărteze bijuteriile în timpul nopţii.
Prin folosirea magnetului, emoţiile reţinute pot dispărea sau reveni brusc.
Uneori se întâmplă să simţiţi, la câteva secunde după puneţi o brăţară magnetică, o căldură şi/sau furnicături în degete şi în palmă. Cauza este îmbunătăţirea circulaţiei sanguine. Acest efect dispare în scurt timp, şi după aceea vă puteţi pur şi simplu bucura de toate avantajele unei circulaţii mai bune.
Unii oameni cred că le bate inima mai tare, şi cu cât ascultă mai mult, cu atât bătaia este mai puternică. De fapt, magnetul face ca inima să bată mai liniştit.

Despre valoarea energetică a apei şi cum poate fi aceasta magnetizată

Deoarece organismul se compune din 70% apă, consumul de apă tratată cu magneţi este o metodă preventivă în plus, având, bineînţeles şi efecte terapeutice.
Apa magnetizată negativ calmează, căci acţiunea câmpului negativ se transferă asupra sistemului biologic.
Apa tratată magnetic trebuie acoperită şi se poate folosi 3-4 zile. Apa care fierbe sau se dezgheaţă (după ce a fost magnetizată înainte) îşi pierde calităţile magnetice.
O terapie la îndemâna oricui este magnetizarea apei acasă la dv.
Puteţi magnetiza orice lichid:
- apă minerală,
- apă de robinet,
- apă plată,
- sucuri,
- supe,
- ceai etc.
Pentru că găsirea unui magnet potrivit nu este tocmai uşoară, există bagheta magnetică cu magneţi bipolari la capăt.
Bagheta poate fi ţinută în apă (în sticlă, în pahar etc), iar apa astfel magnetizată poate fi folosită de întreaga familie, ba chiar şi de animalele şi plantele din casă. De exemplu, pentru a magnetiza 200 ml de apă, se ţine bagheta timp de 15 minute, în repaus, sau dacă se agită bagheta, timp de 2-3 minute.

Efecte benefice ale apei magnetizate asupra organismului:
- îmbunătaţeste semnificativ starea de sănătate prin reglarea funcţionarii tuturor organelor interne
- înlătură starea de oboseala şi lipsa de vigoare;
- energizează organismul;
- ameliorează şi reglează procesele digestive;
- creşte apetitul;
- elimină toxinele;
- reduce nevoia de a fuma;
- reglează circulaţia şi tensiunea;
- echilibrează sistemul nervos;
- benefic pentru memorie;
- benefic în cazuri de astm, tuse, bronşite, febră;
- benefic pentru rinichi, ficat, stomac;
- benefic pentru spălarea eczemelor, rănilor, tăieturilor, arsurilor
- ajută sistemul imunitar în lupta cu bolile

S-au observat şi efecte benefice în cazuri de
- diabet,
- Parkinson,
- Alzheimer,
- epilepsie,
- faze incipiente de cancer (ca adjuvant în terapiile propuse de medici)

Benefic şi pentru plante (udaţi florile cu apă magnetizată

Relatii la telefon 0743553951, 0766682515

energetix -bijuterii magnetice: beneficii maxime preturi accesibile produselor energetix produsele

34.7KB


pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la